Далечност...
Синият цвят е цвят на далечност -
сини са непрестъпните върхове,
синя изллежда и морската вечност,
сводът небесен е син... Какво още -
моите детски другари, сънят ми,
всички мечти...
Твоите очи уж са кафяви,
а си далече и ти...!
© Мариана Александрова Всички права запазени