Mar 21, 2010, 6:50 PM

Далечност 

  Poetry » Love
727 0 0

Далечност...

Синият цвят е цвят на далечност -

сини са непрестъпните върхове,

синя изллежда и морската вечност,

сводът небесен е син... Какво още -

моите детски другари, сънят ми,

всички мечти...

Твоите очи уж са кафяви,

а си далече и ти...!

© Мариана Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??