12.02.2009 г., 20:15 ч.

Далеко в планината 

  Поезия » За деца
788 0 1
Далеко в планината
Там, далеко в планината,
има селце край реката.
В бързата река,
в бистрата вода
плуват риби, раци,
хей с таквиз мустаци!
Вчера хванах сомче
по-малко от слонче.
Ех, че пир ще падне,
само на котан да не попадне.

© Стоянка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано не попадне сомчето,
    нищо че е малко слонче то,
    във устата на котан,
    милият ни мърморан!
Предложения
: ??:??