3.10.2008 г., 22:09 ч.

Дали? 

  Поезия
530 1 2
Дали да тръгна след теб да те търся,
дали да дишам сама в самота?
Дали в болка сама да затихна,
дали да бъда силна жена?

Дали за миг любовта да забравя
и нов път да поема сега?
Дали отчаяно за теб да се боря
и да спечеля на всяка цена?

Дали вратата силно да блъсна
и ключа да хвърля след теб?
Дали през огън и бури да мина,
за да бъда отново до теб?

Дали с ръка да махна за сбогом
отчаяно втренчена в теб?
Дали да замръзна със своята болка
и да те пусна да си тръгнеш от мен?

Дали мога със сълзи в очите
да приключа тази глава?
Дали да поставя края на всичко,
че за всяко нещо си има цена?

Дали поглед да вдигна нагоре,
с усмивка да посрещна деня?
Дали смисълът в туй е тогава -
да си остана силна жена?

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??