9.03.2008 г., 20:01 ч.

Дали?... 

  Поезия » Любовна
658 0 0

Събрала съм стотици грехове

зад овехтелите прозорци на душата си.

И всички, до един, са все пред теб -

ненавременно и незаслужено предателство.

 

Очаквах да си идеш разневен,

вратата силно да затръшнеш...

Но, напротив - ти дойде при мен

себе си отново да потърсиш.

 

Признаваш си... За първи път на глас

разкъсваш премълчаното отричане.

Признаваш си - обичал си ме. Ами аз?

Аз дали съм те обичала?

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??