7.05.2019 г., 17:20 ч.

Дали... 

  Поезия » Любовна
599 1 2

Днес ме попита дали те обичам,

за теб ли мечтая, на теб ли се вричам...

Днес ме попита дали съм щастлива,

любов необятна дали ме облива...

 

Дали ще съм твоя... дали ще те искам,

дали във пороя теб ще притискам...

Дали ще съм нежна, дали ще съм мила,

дали ще усетиш моята закрила...

 

И толкова нежност в очите ти съзрях,

че да откажа така и не успях...

Накара ме да се чувствам желана,

безумно красива и безкрайно мечтана...

 

...

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??