12.03.2024 г., 13:09 ч.

Дали 

  Поезия
70 1 4

Не зная, ти мой

дали нявга ще бъдеш?

Не зная, твоя

дали нявга ще стана?

В реалността

дали ще те срещна,

или в съня ми

ще бродиш неканен.

 

В късната есен

все още гореща...

в ранното утро

с жадност усилна...

две души

зовящи в сърцето,

ще се изгубят..

докато отлитат...

 

Есенни листи

вятър ще носи...

Копнежи като дъжд

ще ги къпят...

Мързеливо ще плъзнат

мъглите сънливи,

разтворили

хоризонти безбрежни.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??