20.06.2008 г., 7:10 ч.

Дали? 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Дали си ти изгрев в сутринта?
Дали си ти светеща дъга?
Дали си ти искрица плам в нощта?
Или една забравена мечта?
Паднал ангел, търсещ светлина,
самотата на една душа,
бродещата тъмнина в нощта,
или истината на съня?
Ти си изпълнено с любов сърце,
сълза на плачещо само дете,
красотата в съня ми,
светлината в деня ми...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??