3.02.2010 г., 9:06 ч.

Дали би...? 

  Поезия » Друга
517 0 0

Неусетно нахлуваш в душата,
с ритъм сърдечен разливаш се в мен.
Тиха нежност превзема съня,
твойто име обгръща ме денем.

Думи плахи пробиват стени.
Разтопяват леда топли длани.
Усмивка, докосваща устни,
настанява се с постоянство.

Неусетно нахлуваш в душата,
разпръсквайки мрака стаен...
В тази цветна градина дъга си!
Ще посрещнеш ли изгрева с мен?

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??