14.03.2020 г., 8:25 ч.

Дали да пиша си ме вдъхновила? 

  Поезия » Бели стихове
763 1 0

Дали да пиша си ме вдъхновила?
Защо такъв въпрос ме питаш?
Разбира се, че си!
Нима не помниш вече?
Отпърво писахме двамина.
Да, вярно, беше на игра.
Но става ли от туй
по-калпав резултатът?!
Измина после доста време,
дорде напиша нещичко добро.
Тетрадка не една изписах.
Изтръпнала ръка - основен резултат.
Май тази вечер нещо ме прихвана.
Седя и пиша като луд.
Че знам ли - може да е вярно,
но ми харесва като краен резултат!

 

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??