2.12.2007 г., 9:12 ч.

Дали е хайку? 

  Поезия
496 0 15

С извратена наслада на мъка се радвам.

Опустошена душа и обезформена плът.

На мрачното утро - подчертано хладен привет.

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??