4.05.2008 г., 11:57 ч.

Дали е любов - кой ще ми каже? 

  Поезия » Любовна
623 0 4
 

Погълна ме това, че всичко в теб ме дразни.

И всички навици омразни

днес край мене се въртят.

Думи, от теб отсечени

днес наоколо валят...

И сякаш приемам,

без да споделям...

Сякаш усещам,

без да поглеждам...

И свисти едно въпросче:

дали  е егоизъм!?!

Теб ли обичам или просто ми се обича?
Към теб ли гледам или просто ми се наднича?

Търсене на пореден шанс...

Струва ли си -

питам се в аванс.

Дали съм влюбена

или просто търся убежище, място да се скрия?...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??