18.10.2022 г., 23:28 ч.  

Дали е време за сълзи 

  Поезия » Пейзажна, Друга
283 0 1

Часовникът като камбана
Отмери тъжно точно два!
И в тишината разпиляна
се процеди една сълза! 

 

Наведен, стъпил на коляно
сред аромата на цветя
над парка, в малката поляна
усещам - ражда се звезда!

 

И по небето тъй-голямо
отново с обич ще блести... 
Над щастие, в тъгата ли само,
дали е време за сълзи?

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е! Пожелавм ти усмивки!
Предложения
: ??:??