27.10.2009 г., 19:37 ч.

Дали грешим 

  Поезия » Любовна
648 0 2



Дали грешим? Замислял ли си се понякога
как бродим като призраци на този свят
отчаяни, но влюбени сме всякога,
и знаем - ангели над всеки бдят.

Грешим ли? Да се вслушаме в тишината,
всяка сянка там е малък знак
и погубвам чувството - вината,
тръгвам умълчана с призрачния  влак.

Бледи сенки шарят в мъглата,
но не се страхувам аз,
щом държиш ме, мили, за ръката,
с теб ще съм до сетния си  час.

                                   23:37
                                   24.10.09

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??