17.04.2023 г., 8:47 ч.

Дали любов нарича се това 

  Поезия » Любовна
568 0 0

     

     Дали любов нарича се това

 

Когато мисълта направо те влудява,

дали любов нарича се това?

А чувството душата ти изгаря

и часовете бавно движат се в нощта…

 

Когато разстоянието се скъсява,

когато ти си близко тук, сега,

когато времето отново избледнява,

дали любов нарича се това?

 

Дали и ти със мене разговаряш

и може би във този час не спиш?

Дали за мен сърцето си отваряш,

обичаш ме дори и да мълчиш?

 

Ще бъдем ли със чувствата богати,

ако ги пазим в нашите сърца?

Вселената при мен ли те изпрати?

Дали любов нарича се това?

                  Мария Мустакерска

 

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??