Дали любов нарича се това
Когато мисълта направо те влудява,
дали любов нарича се това?
А чувството душата ти изгаря
и часовете бавно движат се в нощта…
Когато разстоянието се скъсява,
когато ти си близко тук, сега,
когато времето отново избледнява,
дали любов нарича се това?
Дали и ти със мене разговаряш
и може би във този час не спиш?
Дали за мен сърцето си отваряш,
обичаш ме дори и да мълчиш?
Ще бъдем ли със чувствата богати,
ако ги пазим в нашите сърца?
Вселената при мен ли те изпрати?
Дали любов нарича се това?
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены