2.08.2022 г., 8:58 ч.

Дали пък дяволът не е поет 

  Поезия » Пародии
248 1 0

 

Мъже с функциите на жени,

с гримовете им и всички друго,

паради правят, а до тях върви

жена със друга за съпруга...

 

И половете нямат брой –

И тука роля не играе атрибутът!...

Тя е то, или пък той,

той пък... може да е твар нечута...

 

Всичко е тотална бъркотия,

или пък хаотичен ред...

Нов морал, нечута простотия?

(Като сюжет на дявол... но поет...)

 

Всъщност, ето, що да не съм прав?

Що рогатият пък да не е такъв?

Е, творец ще е с особен нрав

стиховете пишещ с кръв...

 

Но пък кой съм аз да съдя?

Ако се разчуе, в интернет,

и в реала аз на кръст ще бъда

разпънат от защитници на дявола поет...

 

Изборът му, те ще кажат, че

не уважавам, тъпча му правата –

Я да мълча, като добро момче,

или да вляза в облеклото на жената...

 

Последното направя ли, ще съм във тон

с последните тенденции на мъжка мода...

Финалът удрям и завършвам със поклон,

но задник лъснах, че къса роклята е, хóра...

 

_____

 

22.08.2021.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??