Дали ще помни вятърът целувките,
които многократно ти довяваше,
среднощните копнежи и милувките,
които ти отсреща ми даряваше...
Дали звездите ще нашепват дълго
за нощите, в които се обичахме
под тях, горещо и безмълвно,
и думите, в които се заричахме...
Дали цветята в парка ще разказват
как Роза - тяхната сестра
в най-скъпи спомени е пазена,
откъсната от твоята ръка...
Дали след нас морето ще си спомня
най-святата целувка на света,
една сълза от щастие отронена
и две изгарящи сърца...
дано...
© Яна Вълчева Всички права запазени
Дали цветята в парка ще разказват
как Роза - тяхната сестра
в най-скъпи спомени е пазена,
откъсната от твоята ръка...