Jan 16, 2008, 2:44 PM

Дали ще помнят... 

  Poetry
787 0 18

Дали ще помни вятърът целувките,

които многократно ти довяваше,

среднощните копнежи и милувките,

които ти отсреща ми даряваше...

Дали звездите ще нашепват дълго

за нощите, в които се обичахме

под тях, горещо и безмълвно,

и думите, в които се заричахме...

Дали цветята в парка ще разказват

как Роза - тяхната сестра

в най-скъпи спомени е пазена,

откъсната от твоята ръка...

Дали след нас морето ще си спомня

най-святата целувка на света,

една сълза от щастие отронена

и две изгарящи сърца...

                                       дано...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??