28.11.2020 г., 21:43 ч.

Дали ще се открием 

  Поезия
249 0 1

Отлитат седмици и дни,

Животът ни отлита като цяло.

И тъкмо с теб да се открием,

Настъпва време за раздяла.

Тъкмо времето да спре,

Тъкмо погледи да срещнем,

Между нас тълпа като море.

Отново разминаваме се с тебе.

Дали ще те открия някой ден?

Мене ти дали ще ме откриеш?

Под лазурно слънчево небе,

Или в дъждовен ден и сив?

Ще се сплетат ли ръцете ни,

 полудели от копнеж?

Как искам времето да спре...

За да можем с теб да се намерим.

©П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??