16.08.2014 г., 19:41 ч.

Дали ще си спомняш за мен? 

  Поезия » Любовна
1017 0 2

Дали ще си спомняш за мен?

В лудост и обич цяла облечена...

С детска наивност гледаща в теб,

и с душа до смърт разсъблечена?

Дали ще си спомняш за мен?

Сърце прегърнала в длани треперещи.

И рисуваща приказен сън 

от спомени - далечни, бледнеещи...

Дали ще си спомняш за мен?

Лежейки до някоя следваща...

Из  мисли разпилени, от полуобич уморен...

Дали ще си спомниш за мен?

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??