Дали ще си спомняш за мен?
В лудост и обич цяла облечена...
С детска наивност гледаща в теб,
и с душа до смърт разсъблечена?
Дали ще си спомняш за мен?
Сърце прегърнала в длани треперещи.
И рисуваща приказен сън
от спомени - далечни, бледнеещи...
Дали ще си спомняш за мен?
Лежейки до някоя следваща...
Из мисли разпилени, от полуобич уморен...
Дали ще си спомниш за мен?
© Някоя All rights reserved.