14.01.2010 г., 13:31 ч.

Дали си спомняш 

  Поезия » Друга
1451 0 6

Дали си спомняш, че ти бях съпруга
в онази нощ с атлазени мечти?
Луната беше гола до полуда,
блестяха и пулсираха звезди.

Заливаха ни чувства отлежали...
Дали си спомняш? Нашите ръце
приличаха на сплетени дъбрави,
душите на разпенено море.

Дали си спомняш или пък забрава
посипала е стъпките ми с прах,
а друга някаква любов такава
разнежва нощния ти синкав мрак?

О, нека! Знам, човек е сътворен
любов да преоткрива всеки ден.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??