3.12.2009 г., 22:43 ч.

Дали си заслужава 

  Поезия
532 0 0

 

Появи се той внезапно,

като мълния на небосвода,

появи се и замина

с нашата приятелка любима.

 

Защо му вярваш толкоз сляпо ти,

той превърна всичките мечти в сълзи

и не му стига, че цяла те владее,

ами и още иска да живее.

 

Той от любовта ти те раздели,

а ти дори не се запита „дали?”.

Дали си заслужава,

или всичко е една измама.

 

Приятел бе мой също,

но е приятел, докато не стане предател.

С чувствата ми да си играе

и въпреки всичко да нехае.

 

Приятелко любима,

поспри се ти за миг.

Запитай се дали си струва

любовта ти да изчезне като вик.

© Дамяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??