3.04.2008 г., 8:45 ч.

Дали те има... 

  Поезия
957 0 15
Дали те има или те измислих,
реален ли си ти или си блян!?
Яви се през нощта във мойте мисли
и каза, че не искаш да си сам.

Дали те има, аз ли те създадох
от сребърната лунна светлина,
с дъха си ли сама живот ти дадох
или пък дишаш истински в света?

А може би си в друго измерение
и чакаш ме да дойда всеки час,
любов да търся в тебе и спасение
в прегръдките ти, тръпнеща от страст.

Дали те има, аз ли те измислих,
мой слънчево сияещ, топъл блян?
Но ако жив си само в мойте мисли,
отнякъде все пак дошъл си там.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??