18.06.2020 г., 10:20 ч.

Дали те има 

  Поезия
468 0 0

Ти дали не си илюзия, любов?
От човешка потребност навярно си родена.
И тъй сляпо вярва в теб човека,
Пред тебе се прекланя,
вълнува се, копнее.

И ти царицата,
ти грешната,
Святата.
Понякога душите ни опустошаваш.

Показваш ни незнайни върхове,
Внезапно после си отиваш...
И пак очаква те човекът,
А в действителност дали те има?
© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??