Jun 18, 2020, 10:20 AM

Дали те има 

  Poetry
479 0 0

Ти дали не си илюзия, любов?
От човешка потребност навярно си родена.
И тъй сляпо вярва в теб човека,
Пред тебе се прекланя,
вълнува се, копнее.

И ти царицата,
ти грешната,
Святата.
Понякога душите ни опустошаваш.

Показваш ни незнайни върхове,
Внезапно после си отиваш...
И пак очаква те човекът,
А в действителност дали те има?
© П.В.

© Полина Велчова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??