10.01.2015 г., 17:58 ч.

Дали това любов е 

  Поезия » Любовна
741 1 13

Дали това любов е

 

 

Тъй скръбта ме е сломила,

виж - грейва майската зора.

Мед от устните ти пила,

сега в неволи ще горя. 

 

Ориста ми неизбежна,

да можех да й изменя.

Но нощта безкрайно нежна

отстъпва тихо пред деня. 

 

А ти трябва да си тръгнеш

преди да се развидели.

Изгрева - нима не знаеш

е, който ще ни раздели. 

 

В утрото зарите цветни,

те носят ми само тъга.

А градините ми китни

разцъфнали са в цвят - "нега".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??