2.07.2008 г., 8:17 ч.

Дали това си ти?... 

  Поезия » Любовна
695 0 23
         Дали това си ти?...

Ухаеш ми на рози и на сладко
като във оня миг от пролетта -
сега си мъж - сега си татко
и носиш свойта дъщеря!...

Тя има твоите коси -
немирни като летен полъх...
и питам се - дали това си ти -
дали на колене съм тебе молила?...

Не ми прости!!! А искаше - нали?!!
Не ме оглеждай - вече аз съм мама...
и имам син - какъвто нямаш ти -
щастлив бъди - дори да е измама!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??