1.03.2017 г., 19:53 ч.

Дама 

  Поезия » Друга
229 0 1

 

В парка срещнах пролетта –
бяла, боса в росната трева.
По момичешки играеше на дама –
раз-два, раз-два...,
докато хлъзна плочката
към моята душа...
Смях отзад...
Погледнах – баба Марта...
И като се развихри една игра ...
И в сняг, и в дъжд ...
Какво коварство!
Дамата не е игра за мъж ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оригинално, закачливо стихче. Хареса ми! Поздрави!
Предложения
: ??:??