Mar 1, 2017, 7:53 PM

Дама 

  Poetry » Other
230 0 1

 

В парка срещнах пролетта –
бяла, боса в росната трева.
По момичешки играеше на дама –
раз-два, раз-два...,
докато хлъзна плочката
към моята душа...
Смях отзад...
Погледнах – баба Марта...
И като се развихри една игра ...
И в сняг, и в дъжд ...
Какво коварство!
Дамата не е игра за мъж ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оригинално, закачливо стихче. Хареса ми! Поздрави!
Random works
: ??:??