1.03.2009 г., 17:07 ч.

Дамата на сърцето ми 

  Поезия » Любовна
696 0 0

Обичам косата ти, побеляваща с времето.

Обичам и зъбите ти, захапващи устните ми.

Обичам и формите ти, променящи се с годините.

Обичам те, защото си дамата на сърцето ми.

01.03.09.

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??