Mar 1, 2009, 5:07 PM

Дамата на сърцето ми 

  Poetry » Love
705 0 0

Обичам косата ти, побеляваща с времето.

Обичам и зъбите ти, захапващи устните ми.

Обичам и формите ти, променящи се с годините.

Обичам те, защото си дамата на сърцето ми.

01.03.09.

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??