9.11.2011 г., 19:21 ч.

Дамата с кучето 

  Поезия » Хумористична
433 0 4

Ти питаш ме къде се запилях
за цяла нощ? Веднага ще ти кажа:
От дама с куче, по обява, бях
поканен за чифтосване със Страж-а.

Не е това, повярвай, mon chérie,
което си помисли. Тежка нощ
изкарахме с ротвайлера. Дори
и аз не вярвах, значи, колко лош

бултериера женски като нрав е.
Пък и на вид – прилича на роман
на плъх с прасе. Когато се изправи
пред нашия ротвайлер - срам, не срам,

но той внезапно даде заден ход,
той – славнияt, могъщ и храбър Страж,
баща на незаконния приплод
от всички кучки във квартала наш,

се скри зад шкафа. „ Засрами се, Страж! –
извиках аз – Излез веднага! Знам,
стресиран си, но нямаш право баш
сега да се излагаш… марш от там!

Това е само бизнес, разбери,
излез от там и мъжката си роля
играй достойно, вътрешно дори
от потрес да трепериш!”. „ Моля, моля,

не го гълчете! Явно е стресиран –
стопанката на кучката ми каза –
Я по-добре да пийнем чаша вино!”
и с жест дивана кожен ми показа.

Приседнахме и в този миг ми хрумна
на Страж нагледен пример да му дам
и - може би, донейде неразумно –
върху дивана, тази дама сам

свалих и обладах. След малко той,
от моят пример явно вдъхновен,
към кучката дългa изпълни свой…
И тъй до сутринта на този ден.

Това е само – бизнес и пари.
Не беше лесно, но пък ни платиха
услугата веднага, mon chérie,
и при това по двойната тарифа.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??