23.04.2009 г., 16:10 ч.

Дано 2 

  Поезия » Друга
465 0 3

(миниатюра)

 

Когато давам свобода,
се чувствам най-щастлива на света.
Но не е често да се получава -
стихът ми глътка въздух да дарява.
Когато видя ви с крила,
си казвам: „Може пък да съм добра..."
Дано крилата ви растат!
Дано към хоризонта ви влекат!
Дано в този свят чудесен
с вас свободата ми е песен!

17.11.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??