24.10.2007 г., 11:05 ч.

дано сполуча някой ден 

  Поезия » Любовна
691 0 3
Не подминавай никое ''обичам те'',
обръщай гръб на хорската мълва,
тя, злобата човешка, няма граници,
животът ме научи на това.
Понякога с мечтите се сбогуваш
и търсиш нова, истинска любов,
мечтаеш в сънищата и бленуваш,
и бориш се да сбъднеш таз мечта.
Променям се, от днес съм друг човек,
не мразя, но и вече не обичам,
сърцето си заключих занапред,
да спре да страда - ''любовта е ничия.''
Душата си от спомени зазидах
и мъката, надявам се, ще стихне,
ще стана нов човек, ще съм без теб,
ти с мен се подигра - от туй боли ме.
Прости ми за това, че те обичах,
човек греши, от грешките се учи,
животът е борба и ще се боря,
пък може някой ден и да сполуча.

                                              21.10.2007г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??