19.02.2017 г., 22:17 ч.

Дар 

  Поезия » Любовна
448 0 0

  Без дарове пристигам, без покани

  през планини, морета, океани

  и в шепите си нося ти листа,

  душа обагрена от есента.

  С вятъра ти шепна в утринта,

  тайни скътани от Вечността.

  Нежно със Луната те приспивам,

  рамото на тръгване завивам

  и с целувка звездна от Небето

  Любов ти отпечатвам във сърцето.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??