20.08.2016 г., 19:30 ч.

Дарбата... 

  Поезия » Философска, Източни форми
552 2 1

учителят е

присъствието на БОГ

на Земята и

 

нека ѝма дарбата

всеки - да е учител

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??