18.09.2007 г., 16:50 ч.

Дари ме днес със вдъхновение 

  Поезия
1359 0 42

Дари ме днес със настроение,
с усмивката си ме дари.
Дари ми капка вдъхновение
и после тихичко се скри.

 
Останах сам. Да те възпея.
В стиха си, в моите мечти.
Където чувствата живеят,
сред немечтани красоти.

 
Където бродиме безкрайно,
ръка в ръка сред тишината.
И дом вълшебен ни приготвят,
във райско кътче за душата.

 
Дари ме днес със настроение,
с усмивката си ме дари.
Докосна ме с целувка огнена
и във сърцето ми се скри.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??