25.10.2020 г., 16:56 ч.  

Ти си 

  Поезия » Любовна
649 1 0

Ти си очите, с които душата ми вижда нюанси и цветове

 

Ти си атомче обич и цяла вселена, погубваща светове. 

 

Ти си топлото лято и лъчите красиви, които сърцето ми сгряват. 

 

Ти си късчето лед и космически вакуум, които от студ ме сковават. 

 

Ти си нежна мелодия и плач в тъмнината, песента си ми на живота.

 

Ти си плод забранен, ти си сладка отрова, които преглъщам с охота. 

 

Ти си цялото щастие и щипчица болка, от които така се нуждая. 

 

Ти си древна магия и капчица лудост; до безумие ти ме омая.

© Лис Ицов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??