5.02.2016 г., 20:35 ч.

Даряване 

  Поезия » Любовна
240 0 0

Поднасям ти чувствата си

на бяла филия с масло.

Дарявам ти буквата си,

щастливото мое число.

 

Дарявам ти пръстена цял,

останал от мама един.

И тука под облака бял

да вдигнеме брачен комин.

 

Дарявам душата си в мен

на твоята хубост дори.

И ранния пурпурен ден

с любов да започнем в зори.

 

Дарявам сърцето- едно,

което си нося в гръдта.

И с твоето- двете ведно,

да тупкат дори след смъртта.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??