1.01.2018 г., 19:23 ч.  

... 

  Поезия » Друга
341 1 1

 

 

Влакът И спря на малка гара,
умряла от жажда, тя слезе.
Докато пиеше вода той тръгна,
веднага тя хукна след него.

Не знам колко бързо е бягала,
но релсите бяха ръждясали.
И като на Христос я болеше душата,
от тръните посредата порастнали.

 

 

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??