Jan 1, 2018, 7:23 PM  

... 

  Poetry » Other
342 1 1

 

 

Влакът И спря на малка гара,
умряла от жажда, тя слезе.
Докато пиеше вода той тръгна,
веднага тя хукна след него.

Не знам колко бързо е бягала,
но релсите бяха ръждясали.
И като на Христос я болеше душата,
от тръните посредата порастнали.

 

 

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??