28.02.2008 г., 23:51 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
471 0 0
Ще мине време и за мене ти ще страдаш,
така както аз  за теб сега.
Плача и се моля това
да не е края.
Плача и се моля това
да е лъжа.
Но уви не е така.
Със нея си ти сега.
Нищо друго не мога да направя,
освен да ти пожелая:
   Бъди щастлив със нея и нека
някой ден не страда като мен,
заради твоите лъжи.

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??