14.01.2009 г., 23:50 ч.

Дебелия поет 

  Поезия » Хумористична
676 0 16
ДЕБЕЛИЯ ПОЕТ

На ляво трудно се обръщам
и после пак така на дясно,
в последно време повечко похапвам
и сега в леглото ми е тясно.

Какво да правя аз не зная,
на тоз проблем къде му е колая?
Напразно цяло лято бях гладувал,
щом на Коледа съм пак пирувал.

Пет кила, свалил бях от теглото,
десет повече сега са на леглото.
Как така ще карам за напред?-
Чудя се аз - дебелият поет.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??