Децата, като капки красиви,
толкова са те невинни,
всичко превръщат в игра,
с тях е по-светъл деня.
Децата, приятели наши,
те създават настроение,
ще забравите проблемите ваши,
с тях, ще промените своето положение.
Децата, мили и искрени,
късметлии са техните родители,
обичайте ги безгранично,
светът без тях не изглежда поетично.
Децата, като цветя крехки,
и те имат чувства човешки,
толкова нежни са те,
разтапят моето сърце.
Децата, без тях светът би бил толкова пуст,
те са най-чакания гост,
те създават огромно вълнение,
с тях животът е едно приключение.
© Kristin Kostova Всички права запазени