4.08.2018 г., 9:13 ч.

Деца 

  Поезия
851 1 0

Децата, като капки красиви, 

толкова са те невинни, 

всичко превръщат в игра, 

с тях е по-светъл деня. 

 

Децата, приятели наши, 

те създават настроение, 

ще забравите проблемите ваши, 

с тях ще промените своето положение. 

 

Децата, мили и искрени,

късметлии са техните родители, 

обичайте ги безгранично, 

светът без тях не изглежда поетично. 

 

Децата, като цветя крехки, 

и те имат чувства човешки, 

толкова нежни са те, 

разтапят моето сърце.

 

Децата, без тях светът би бил толкова пуст, 

те са най-чакания гост, 

те създават огромно вълнение, 

с тях животът е едно приключение. 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за деца. 

Произведението е участник в конкурса:

Добросторци »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??