8.03.2015 г., 16:10 ч.

Деца на Времето 

  Поезия » Любовна
519 0 9

В полунощ -  с кожата си усещам дъха ти...

В един - вълшебните длани ме омагьосват...

В два -  устните рисуват страстни желания...

В три - лунен лъч поляга върху телата ни...

В четири - усмихнати слушаме сърцата си...

В пет - чувстваме приближаващото утро...

В шест - закуската за двама: "ол инклузив"...

Днес  - "Ден първи от оставащия ни живот" -

няма да броим часовете - те са нашите обети!

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??