19.07.2007 г., 0:02 ч.

децата 

  Поезия
693 0 11
дузина

няма да са много

дузина

са си точно

в брой

ще ни тежат ли

никога

защото

са щастие

особено

когато са

безброй

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??