31.01.2008 г., 22:43 ч.

децата 

  Поезия » За деца
707 0 2
Децата са всичко на този свят,
не убивайте красотата в тях.
Те са нашите слънца
и с копнеж тръпнат
нашите сърца.
Обичайте ги - имат нужда от това.
Научете ги на щедрост, доброта,
да уважават, да прощават
и да обичат.
Така тези наши невръстни
сега деца,
един ден ще останат с
чисти сърца
и те ще научат така своите деца.

© Мима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??